La Botiga

La Botiga

Plaça Nacions Unides, sn
08100 | Mollet del Vallès

els horaris

Matins: 08:00h a 13:00h Dilluns a Divendres
Tardes: 15:00h a 19:00h Dilluns a Divendres
Dissabtes: 08:00h a 15:00h
Diumenge: tancat

les comandes

La Botiga de Jolau's Pastissets a Mollet del Vallès

A

Jolau’s Pastissets volem fer-nos lloc en aquest món globalitzat i digitalitzat de la rebosteria. Volem apropar al públic el fantàstic món dels sabors, gustos i colors que permeten les elaboracions dolces. Ens agradaria transportar-vos al moment quan, de petits, l’àvia o la mare es tancava a la cuina i una meravellosa flaire a dolç omplia cada racó de casa nostre. Volem que torneu, i nosaltres també, a gaudir com a nens dels dolços.

V

olem recuperar les maneres de fer: tranquil·litat, temps i paciència. Així com mirar d’on venen els nostres ingredients. Treballar amb productes de bona qualitat, i sempre que puguem, que aquests siguin ecològics. Volem fer les coses nosaltres, cada dia ben d’hora, i embrutar-nos les mans si cal. Ens agraden els dolços, fer-los amb l’amor que es mereixen cadascuna de les creacions. Reinventar els clàssics o fer-ne de nous. Tenim ganes de jugar amb els sabors.

G

audim com a infants preparant les coses. Per això pensem en ells i hem deixat una part de la sala reservada per a jugar. Una paret pissarra on escriure les receptes del futur, una taula on jugar amb objectes. Un racó, al cap i a la fi, per passar una estona entretinguda i si volen, poder mirar per la finestra què fem a l’obrador. També podran córrer fins a cansar-se per la plaça els dies de bon temps.